Om oss

Sias Contract tilbyr hele verdikjeden fra idéutvikling og design til levering og implementering.

Vår historie Ta kontakt

For å kvalitetssikre prosessen utarbeider vi tekniske tegninger og arbeidsbeskrivelser til håndverkerne. Våre dyktige prosjektledere følger opp alle impliserte parter, og passer på at alt kommer når det skal. Når produktet er vel i havn, kvalitetssikrer vi leveransen og sørger for at en detaljert FDV (forvaltning, drift og vedlikehold) blir utarbeidet. Dette er «bruksanvisningen» for møblene som sikrer at de holder garantert kvalitet.

Sias Contract er registrert i StartBANK  – et felles leverandørregister opprettet av Byggenæringens landsforening som skal sikre at alle konkurrerer på like vilkår og for å unngå useriøse aktører. Registeret har bl.a. informasjon om sikkerhetserklæringer og økonomiske nøkkeltall.

I forkant av et nytt prosjekt prekvalifiserer Sias alle sine underleverandører som må oppfylle krav i henhold til StartBANK. For å sikre at alle krav blir overholdt, benyttes forenklet norsk standard for bygge – og anleggskontrakt NS8406.

SIAS Contract AS (SIAS) ble etablert i 1983. Vi spesialiserer oss på å skape attraktive og funksjonelle miljøer for hotell- og restaurantbransjen. Våre designere jobber med alle stilarter og formspråk. Gjennom 35 år har vi skapt et nært samarbeid med Europas beste produsenter. Vi ligger alltid i forkant med ny teknikk og moderne funksjonelle løsninger.

Å pusse opp eller bygge nytt er en spennende prosess. Hos Sias er kunden aktivt med i hele prosessen. Fra idé til tegninger og diskusjoner rundt valg av løsninger. Dere kan drift, vi kan interiør. Sammen skaper vi et attraktivt og funksjonelt innemiljø som inspirerer de ansatte og får kunden til å komme tilbake.

Vi tilbyr hele verdikjeden fra idéutvikling og design til levering og implementering.