no
Om oss SIAS

SIAS Contract

SIAS Contract tilbyr hele verdikjeden fra idéutvikling og design till levering og implementering.

seng hotellinnredning
seng hotellinnredning

Historien vår

SIAS Contract AS (SIAS) ble etablert i 1983. Vi spesialiserer oss på å skape attraktive og funksjonelle miljøer for hotell- og restaurantbransjen. Våre designere jobber med alle stilarter og formspråk. Gjennom 40 år har vi skapt et nært samarbeid med Europas beste produsenter. Vi ligger alltid i forkant med ny teknikk og moderne funksjonelle løsninger.

Å pusse opp eller bygge nytt er en spennende prosess. Hos SIAS er kunden aktivt med i hele prosessen. Fra idé til tegninger og diskusjoner rundt valg av løsninger. Dere kan drift, vi kan interiør. Sammen skaper vi et attraktivt og funksjonelt innemiljø som inspirerer de ansatte og får kunden til å komme tilbake. SIAS Contract er siden 2023 eid av Norco Interior-gruppen.

Cool hotellinnredning

Kvalitet og Prosess

For å kvalitetssikre prosessen utarbeider vi tekniske tegninger og arbeidsbeskrivelser til håndverkerne. Våre dyktige prosjektledere følger opp alle impliserte parter, og passer på at alt kommer når det skal. Når produktet er vel i havn, kvalitetssikrer vi leveransen og sørger for at en detaljert FDV (forvaltning, drift og vedlikehold) blir utarbeidet. Dette er «bruksanvisningen» for møblene som sikrer at de holder garantert kvalitet.

Sikkerhet og Konstruksjonskrav

SIAS Contract er registrert i StartBANK–et felles leverandørregister opprettet av Byggenæringens landsforening som skal sikre at alle konkurrerer på like vilkår og for å unngå useriøse aktører. Registeret har bl.a. informasjon om sikkerhetserklæringer og økonomiske nøkkeltall. I forkant av et nytt prosjekt prekvalifiserer SIAS alle sine underleverandører som må oppfylle krav i henhold til StartBANK.

Sias baerekraft

Bærekraft

Aktiv miljøtenkning og kontinuerlige forbedringer vil styre SIAS Contracts virksomhet. Eksisterende miljølover og andre forskrifter blir sett på som minimumskrav og formålet med vårt miljøsystem er å arbeide for ytterligere å minimere miljøpåvirkningen.

Lær mer om vårt bærekraftsarbeid