no
Hotellinnredning SIAS

Hotellinnredning - Å innrede et hotell

Vi skaper et spennende og innbydende hotellmiljø som utgjør en betydelig forskjell, da hotellinnredning har stor innvirkning på både rompriser og belegg.

Vi lar hotellets design utvikle seg fra din visjon om etablissementet, dets beliggenhet og natur, sammen med vår ekspertise og kunnskap innen interiørdesign.

Standard, personlig eller eksklusiv

Hvert prosjekt er unikt, og derfor bør du velge SIAS Contract som din partner for interiørdesign og produksjon av hotellmøbler. Vi hjelper til med gjennomføringen av å innrede ditt hotell ut fra din visjon. Målet er alltid det samme. Du skal alltid være fornøyd med sluttresultatet.

Nøkkelferdig eller litt

SIAS Contract kan hjelpe alle. Uansett om det gjelder enkelthotell, hele hotellkjeder, sporadiske møbelkjøp for konsultasjon ved mindre oppussing, eller helt nye interiørkonsepter til nøkkelferdige løsninger. Vi kan designe og produsere det optimale hotellinnredningen. Vi skreddersyr alle våre løsninger etter dine ønsker som kunde. Gjennom samarbeid mellom våre prosjektledere, designere, arkitekter, lyseksperter og konstruktører er vi alltid her for å veilede deg mot det riktige valget.

Enkel eller spesiell

Fra enklere løsninger til eksklusive interiørkonsepter. Det er uendelige muligheter for å skape unike konsepter, hotellinnredninger eller hotellmiljøer for å få folk til å føle seg komfortable i. Våre prosjektledere i samarbeid med designere, arkitekter, lyseksperter og konstruktører hjelper deg med å finne den rette. Hvorfor ikke ignorere alle standardene og la oss hjelpe til med å utvikle et konsept som er helt unikt? Uansett rute har vi hotellinnredning for alle forhold, ønsker og behov.

Det er givende å jobbe med kreative prosesser hvor du blander funksjonalitet, design og samtidig får folk til å føle seg komfortable

Marianne Wang Polden, Daglig Leder SIAS Contract

Hotellinnredning fra Sias
Hotellinnredning fra Sias

Hotellinnredning som bygger merkevaren din

Det er gjennom hotellinnredning du bygger din merkevare og når dine spesifikke målgrupper.

Å lykkes med ditt interiørprosjekt er en kunst basert på erfaring, kompetanse og sans for farge og form. Vi tilbyr design- og hotellinnredningsløsninger som er spesielt tilpasset dine ønsker og behov. Det kan omfatte alt fra planlegging og design til ferdig leveranse.

Vår kompetanse ligger i design og produksjon av hotellinnredninger, men vi tar oss også av innkjøp og innkjøp av all annen innredning. Vi har lang erfaring innen prosjektledelse og kan garantere at ditt prosjekt blir levert problemfritt og til rett tid.

Ide og Design Hotellinnredning fra Sias
Ide og Design Hotellinnredning fra Sias

Ide og Design

Inngangs- og resepsjonsområdet er det første og siste som gjestene ser på hotellet. Vi hjelper deg å forvandle denne plassen til noe minneverdig. Vi viser frem hva slags hotell du har med en gang. Vi dedikerer ekstra innsats for å understreke hotellets essens. Hvis førsteinntrykket er positivt, vil det forbedre helhetsopplevelsen av hele hotellet. Vi ordner også møbler for interaksjon for å lette gjesteinteraksjoner.

Hotellsengen er hjørnesteinen i hvert hotell. Det må være behagelig for gjestene, enkelt å administrere og holdbart. Vi veileder deg til det riktige valget! I tillegg til sengen møblerer vi rommet til gjestene dine, og sørger for at de har et sted å henge klærne, et sted å sitte og kanskje til og med en liten arbeidsstasjon.

Hotellbelysning fra Sias
Hotellbelysning fra Sias

Hotellbelysning

På et hotell handler det om å skape miljøer hvor besøkende føler seg komfortable og kan slappe av. Å jobbe med skjult belysning i tak, vegger og interiør som skaper et behagelig lysspor og fremhever vakre detaljer i interiøret kan være løsningen for ditt prosjekt kanskje supplert med punktbelysning og generell belysning fra dimbare spotlights. Vi hjelper deg med å bestemme

Produksjon hotellinnredning fra Sias
Produksjon hotellinnredning fra Sias

Produksjon og Innkjøp

Hos SIAS Contract går design og produksjon hånd i hånd!

Vi i SIAS Contract har lang erfaring i bransjen, både når det gjelder kundebehov og hvordan man produserer og gjøre innkjøp. Vi har lært hva rasjonell produksjon betyr. En moderne maskinpark i kombinasjon med godt dokumenterte prosesser både på innkjøps- og produksjonssiden gir oss fleksibilitet til å produsere volum, men også til å skreddersy individuelle løsninger. Vi kan raskt bytte fra å produsere store volumer interiørdesign for en av Europas største hotellkjeder til å jobbe med en annen kundes nye designprototype.

Dette kommer våre kunder til gode da vi kan holde konkurransedyktige priser samtidig som vi opprettholder høy kvalitet. I tillegg betyr det at vi kan korte ned og sikre leveringstider – som igjen gjør at du som kunde kan være sikker på at bestillingen blir levert til rett tid.